Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit pålänge
Så är det snart fredag igen, julkonsert står på schemat och middag på stan med mamma och tjejerna. Andra advent på söndag och nu går det fort till jul, ska ställa in granen jättetidigt i år, vill hinna njuta av den när vi är hemma
När jag jag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit pålängen
Under tiden som pastan kokar värmer du upp blomkålscrèmen. Principen att slänga i vad rester man har och kanske förstärka med grädde eller tomatsås och kanske någon grönsak, lök eller vitlök går att applicera på nästan vilka rester som helst
Stek auberginetärningarna på hög värme i olivolja tills de får fin färg. Snygga till om du vill med lite extra bladpersilja ovanpå alltihop vid servering
Idag testade jag ett recept på spenat- och fetaostpaj. Minskade mängden smör och ändrade lite i ingredienserna till pajdegen, så att den inte skulle bli allt för fet
Både jag och Mannen utnämnde soppan till en av de godaste vi har ätit. En soppa mitt på dagen passar bra mellan frukost och middag och går oftast snabbt och lätt att fixa till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.