Stöt grönpepparkorn i mortel och blanda ner dem i såsen. Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten. Rör ner smöret precis före servering så att såsen blir blank
Man är ju aldrig så kritisk som närdet kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Till biffen fixar vi vår egen bea, den godaste vi någonsin smakat (receptet här), lite ugnsrostade rotfrukter på det, rött i glaset och så är vi i hamn
Köttet blir underbart gott och mört och får sen koka en stund strimlat i den goda såsen innan den serverades hos oss en fredagskväll som en slags tackorätt
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.