Sviiingoda. 4 portioner500 g extra stora räkor med skal300 g strimlat fläskkött gärna marinerat100 g glas- eller risnudlar280 g böngroddar på burk2 tsk olja, gärna sesamolja3 krm salt1 krm vitpeppar200 g urkärnad gurka, i stavar2 krm chilipeppar8 rispapper eller wraps1 liter strimlad sallad1 dl korianderbladTillbehör
Jag gillar vietnamesiska mat och jag åt vietnamesiska mat gånska ofta när jag bodde i Japan. Vietnamesiska mat är popular i Japan eftersom det är färskt och hälsosam
Här kommer tredje rätten från Knorrs presslunch. Pasta med sparris, chèvre och valnötter , 4 portioner 400 g bredbandspasta av bra kvaliteÌ 2 l vatten 2 Fond â€DU CHEF†Vegetable 250 g sparris smör att steka i Valnötskräm 250 g cheÌ€vreost 2 dl valnötter ½Â dl olivolja 1 vitlöksklyfta 1 dl mjölk 1 skiva formbröd, gärna fullkorn 2 msk riven parmesan samt lite att hyvla över 1 krm salt 2-3 drag fraÌŠn svartpepparkvarnen Tomatsallad 2-3 tomater ½ gul paprika ½ rödlök 1 msk färskpressad citron 2 msk olivolja 3-4 blad basilika salt, peppar Börja med valnötskrämen
GoiCuon (sommarrullar. Vi Viet, Erik Dahlbergsgatan 20, Göteborg, Vietnamesiskt. Recensent. Jenny Luks. Det fanns tider då veganskt var sällsynt på menyerna
NOIS CAFÉ & DELI, FRIISGATAN 3, MALMÖ. Recensent. Camilla Bergvall. På Nois café & deli är det alltid fullt med folk runt de vanliga mattiderna, så vi beger oss hit en eftermiddag och lyckas därmed roffa åt oss sittplats
Vad gäller goicuon, tyckte jag att det fattades lite örter och hade inte den rätta kompletta smaken, även här blev jag lite besvikna över att de inte hade nuoc mam till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.