Vi har sagt det förut och säger det igen, EAT THE RAINBOW. Alltså när maten är full av färg blir man så glad och fylld med energi, och det är ju oftast väldigt gott då också
Den är otroligt god i all sin enkelhet, och jag har gjort den flera gånger vid det här laget. Rödbetorna kommer från det egna trädgårdslandet och smakar förstås därför alldeles extra gott
Den här månaden är det Annie som är värdinna för månadens gröna och hon har gjort en grymt läcker färskpotatispizza som verkligen får det att vattnas i munnen på mig
Däremot såg man att frukosten var bra för att hålla blodsockret i schack på eftermiddagen och kvällen och att energiförbränningen ökade vid fysisk aktivitet
Hacka örten/örterna och skär bort den hårda biten från sparrisen. Lägg kycklingen i en ugnsfastform, häll på olja, salta, peppra, lägg på örter och krydda
Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken. Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Det känns helt otroligt, och det ska sannerligen firas. Kika in i morgon, så lovar jag att det blir en utlottning med lite smått och gott matnyttigt som jag plockat ihop och som kan användas i matlagningen
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Den kan dock göras både laktosfri och mjölkfri med mjölkfritt margarin, någon alternativ gräddsort och mjölkfri vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.