Fyllda pastakuddarmed knaprig bacon och tomatsås. Jag har varit lite skeptiskt mot dessa matkassar med tanke på att jag är rätt så kinkig med alla råvaror, speciellt frukt och grönt
Fick med mig hjälp i form av dotter, men fick muta med fika på Stålboms konditori. Hade som vanligt ingen handlingslista eller veckomeny, så fick väl med mig ungefär hälften av vad jag hade tänkt
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. När du tycker att det är lagom så häller du i resterande av dom färska örterna och låter dom puttra med en stund innan du kör med förslagsvis en stavmixer och finfördelar dom större bitarna och skalen till önskvärd storlek
Raw tomatsåsmed vitlök och basilika. Dela tomaterna i bitar och mixa alla ingredienser utom basilikan tillsammans i matberedare, med stavmixer eller i blender tills att såsen är slät
Blanda såsen med pastan och smula över osten. Toppa ev med basilikablad. Fräs på svag värme med basilikabladen i smör-&rapsolja 3–4 min. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja
Tillsätt tomaterna och mosa dem med baksidan av en stor slev. Krydda med salt och peppar. Den här enkla tomatsåsen fungerar både som pastasås, pizzabas eller soppbas
Jag har ett recept på ricottafyllda svampar sedan tidigare på bloggen och det är ett Jamie Oliver recept, men om jag ska vara helt ärlig (och det ska man ju) så är dessa mycket godare
Andra gånger kladdar jag ner receptet medan jag lagar, men är så hungrig att det hinner bli helt tomt på tallriken innan tanken slår mig att jag borde ha tagit en bild
Gorgonzola Biffar med smörstekta champinjoner pimpade med lite salladslök. Hacka eller riv löken och blanda tillsammans med övriga ingredienser till en smidig smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.