Ät biffarna med persiljeröran, grönsaker och potatis. Dela i 8 lika bitar som plattas ut till runda biffar, smula på fetaost och vik över så de får formen av halvmånar
Det var SÅ himla gott. Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Freeeeeedag. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Gärna med en god sallad och ett gott bröd. Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariska biffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Inte raketforskning direkt, men sååååå himla gott. Aldrig att jag köper det på restaurang igen nu när jag vet hur enkelt och GOTT det är att laga det själv
Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biff med bambuskott. Det blev verkligen hur gott som helst och jag riktigt längtade efter att få äta resterna dagen efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.