Jag brukar inte använda mig av termometrar och sånt när jag bakar utan brukar chansa lite när jag ska ta ut brödet och det brukar bli rätt bra ändå, slapp degrand och degighet inne i brödet
Saffransbröd/Saffranskaka (går lika bra utan saffran). Saftigt och gott. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Det är så enkelt och blir så otroligt gott. Låt gärna smeten stå och dra några timmar eller över natt så blir näringsämnena mer lättillgängliga, men om du har bråttom så funkar det att bara låta den stå och gotta till sig någon timme
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets. (1 1/2 dl russin) – Vi körde utan russin. (1 1/2 dl russin) – Vi körde utan russin
En god och nyttig gratäng som smakar jättegott med en god sallad till. Tonfiskgratäng. En god och nyttig gratäng som smakar jättegott med en god sallad till
Sitter och lurar på vad vi ska äta för gott i helgen. Har åkt på världens dunderförkylning. Surt. Jag och Milly skulle egentligen gå och bada med Ulrika och hennes lilla Jamie, som bara är några dagar yngre än Milly, men det fick vi tyvärr ställa in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.