Ikväll med blev det en kycklingfilé fylld med ädelost och inlindad i bacon. Eftersom det finns så dåligt med tid på vardagarna står matlagning högt på listan på favoritsysselsättningarna på helgen
Helgen innebär visserligen att skriva en hemtenta för min del, men jag ska försöka att hinna med något träningspass och lite mys också, så jag ser fram emot helgen ändå
För min del hade det kunnat smaka betydligt mycket mer ädelost, men det var riktigt gott och alla åt och tyckte att det var gott så då får man vara nöjd
Jo då, efter att ha gjort uppskattningsvis en halv hemtenta och rättat en hel klass med bokrecensioner fick jag en härligt lugn kväll med middag och tv igår
6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet. Servera med nykokt pasta. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält
Häll ned pastan i bunken med de andra grönsakerna. Skär grönsakerna i bitar och lägg i en bunke. Häll ut pastavattnet och skölj pastan under kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.