Bakningen igår gav upphov till nya anektdoter skulle man kunna säga. Rullrånsjärnet som packades upp var ett våffeljärn och dammsugarna blev mest bara mos
Idag bjuder jag på ett recept som jag bloggat om tidigare, nämligen en gourmetrulle som ska ha funnits att köpa i Kungshallen i Stockholm på ett ställe som heter/hette Cesannas
Lägg ut tunnbröden och fördela skinkan ovanpå dem. Bred pesto över skinkan och täck med ost. Rulla samman tunnbröden ganska hårt från kortsida till kortsida
1. Lägg ut tunnbröden och fördela skinkan ovanpå dem. Bred pesto över skinkan och täck med ost. 2. Rulla samman tunnbröden ganska hårt från kortsida till kortsida
Det här receptet kommer från tidningen Allas från 2004 någon gång. Vi har alltid knytkalasbuffé på midsommaraftonen och då brukar jag blandf annat göra denna rulle som är hur god som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.