Gräddig renskavsgryta med trattkantareller
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g renskav, fryst 2 msk vetemjöl 3 dl kalvfond (utspädd) 4 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 tsk torkad timjan 4 enbär, finhackade 2 gula lökar, delade i grova bitar 3 msk dijonsenap 0,5 rotselleri, skalad och skuren i 2 cm grova bitar 200 g trattkantareller (alt 2 dl torkade trattkantareller, blötlagda) 200 g grönkål, bladen repade från stammen och hackade 0,5 kruka färsk kruspersilja, grovt hackad smör, till stekning rapsolja salt peppar
  • 1 Pressad potatis800 g fast potatis 50 g smör, rumsvarmt svartpeppar flingsalt
  • 1 Rårörda lingon2,5 dl frysta lingon 1 dl strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.