Grönärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Dock icke denna eleganta sommarvariant som är lätt och rolig att laga och som med sin mjuka smak illustrerar att ärtsoppa faktiskt kan avnjutas grön istället för gul ochmed räkor ochpepparrot istället för fläsk och senap
Servrar med bacon, rivenpepparrotoch en klick crème fraîche. Grönärtsoppamed bacon ochpepparrot. Här tar vi de ganska lugnt och bara njuter av dagarna med en liten i familjen
Vad sägs om en grymt god grönärtsoppamed uppfriskande myntaolja och knaprigt kavringströssel. För en vegetarisk soppa, byt ut hönsbuljong till grönsaksbuljong
Till middag gjorde jag en grönärtsoppa, jag har gjort det tidigare fast med chevré ost fast denna gången tog jag pepparrotskrämoch oj vad gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.