Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Vi använde torskfilé men det går även bra med torskrygg eller annan vit fisk. Den lite söta gulbetspurén passar utmärkt ihop med fisk och lite salta tillbehör
Idag blev det torskfilémed sesampanering. Serveras med en grönsallad och kall citronsås. Man får jaga fröna lite efteråt både på golv och arbetsbänk, men det blir gott
Mums, mums tillsammans med potatis, grönsaker och en grönskande ruccolasås. Jag ligger efter lite med bloggrecept på fisk - trots att jag faktiskt äter fisk flera gånger i veckan - så det måste jag ju göra något åt
4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dill till servering Lägg till i inköpslistan
Jag var sugen på torskfiléoch jag stekte torskfilén tillsammans med de goda kantarellerna. En rätt som går fort att laga och känns lyxig med den färska fisken, kantarellerna och timjanen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.