Runtom på nätet har jag sett folk som gjort grönkålschips till höger och vänster och tillslut kunde jag inte låta bli att testa, när jag hittade färsk grönkål i affären
30 Oct. 18. 29. Twitter. Facebook. Grönkålschips. 0kommentarer. Nyttiga chips. Ja, de existerar faktiskt. Grönkåschips är ett lite annorlunda och roligt sätt att få i sig denna superhälsosamma grönsak
Nu var det dags att göra grönkålschips. Vi fortsätter att äta och njuta av grönkål. Så gott att äta som snacks till ett glas bubbel eller att strö över en sallad för lite crunch
Riv grönkålen och lägg bladen på en plåt. Ringla över olivolja och strö på flingsalt. Rosta i ugnen på 150 grader i 15 min (bladen ska mörkna något och kännas krispiga)
Har ni testat att göra grönkålschips. Grönkålschips. Om inte kan jag varmt rekommendera det. Jag har sagt det snart två år nu att jag ska göra dessa chips men det har helt enkelt inte blivit av förrän nu
Grönkålchips (en plåt). 250g grönkål2 msk olivolja1/2 tsk flingsalt. Sätt ugnen på 70 grader varmluft. Ta bort den hårda stammen från grönkålen, skölj allt ordentligt o rist av det noga
Grönkålschips. Visst låter det sådär hurtbullehurtigt. Och det är det kanske. Men det är gott. Jag köper grönkål som är hela blad och så river jag dem själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.