Grönkålssallad med äpple
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • färsk grönkål
  • 1 äpplen, t ex Ingrid Marie
  • 1 valnötter, i bitar
  • 1 dijonsenap
  • 1 honung
  • 1 vitvinsvinäger
  • 1 olivolja
  • 1 salt
  • 1 nymald svartpeppar1. Blanda senap, honung, vinäger och vispa sedan ner oljan. Smaka av med salt och peppar.2. Skölj och torka grönkålen väl. Skär bort stjälkar och grova nerver. Finhacka den i matberedare.3. Häll grönkålen i en skål och blanda med dressingen. Tärna äpplena och blanda ner i salladen. Bryt valnötterna i bitar och strö dem över salladen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.