Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare
Blanda brysselkålenmed olivolja, salt och svartpeppar i en ugnsform. Skär brysselkålen i halvor. Ta ut brysselkålen, strö över bacon samt ringla över balsamvinägern
Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en lite piffigare, rostad variant med glaze
Till revbenen åt vi en krämig sallad som påminner lite om coleslaw, fast medmed grönkål och brysselkål istället för vitkål och morötter, ett försök på nytt recept det med och hur god som helst blev den
4 500 g brysselkål 2 vitlöksklyftor 4 kvistar bladpersilja 1/2 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Jag älskar det mesta medbrysselkål, så det var lite av en självklarhet att vi skulle laga den här rätten till vår adventsmiddag när jag hittade receptet i ett nummer av Mer Smak för några veckor sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.