Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalensemolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virginolivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsåsolivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade ochrivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
Börja med att steka kycklingenmedvitlöken så det får färg runt om. Lägg sedan ipaprika, zucchini, salladslöken, buljongen, krossade tomater, creme fraicheoch alla kryddorna
Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Pensla laxen medlite olja på båda sidor. Grilla 2 minuter på varje sida. Lägg 1 msk tapenade oliverochkapris på varje laxbit. 600g laxfiléiportionsbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.