Det här receptet kan faktiskt gå åt två håll, antingen gör man såsen med vatten och får då en citronsyrlig buljong till fisken, vilket är kanongott, eller så använder man creme fraiche om man är sugen på något mer såsigt
Det tar en liten stund i ugnen men å andra sidan då får man gott om tid att göra en god sallad under tiden eller hänga med barnen som man inte träffat på hela dan
Perfekt att ha i frysen som mellanmål till Malvina (och mig själv med förstås). Mättande och näringsrikt med ett lager kokosolja+tahini, bregott+gräddost eller avocado & ägg på
Färsbiffar med rivna morötter. Serverades med hirsen och en vitlöksaioli utan tillsatser. (3biffar)200 gr köttfärs 1 rivenmorot3 msk mandelmjölk1/2 tsk worcestershiresauce1/2 tsk paprika1 tsk kokosoljaHimalayasalt, svartpeppar och cayennepeppar efter smak. 1 rivenmorot
Är såklart hungrig som sjutton efter det här och maten måste gå snabbt så idag blev det biff med rivna morötter, blomkålsris, Haricot verts och en sås med lök & vitlök
Underbar, smakrik, mättande veganrätt med inflamationsdämpande kryddor. Boken är en perfekt grundkurs och kokbok för ett liv med clean food som dessutom är extra ren och läkande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.