Därefter toppade jag muffinsen med en smultopping och vips blev det nästan som en liten blåbärspaj. Vi fick gäster i helgen, ni vet lite sådär ”jisses-vi-ska-få-gäster-och-de-kommer-om-en-timme”-gäster
Tycker att det är så smidigt att baka i en långpanna och så blir det lite mindre mängd än i en vanlig kakform vilket är bra för mig som så fort vill baka något nytt
Jag valde att göra pannacottan för sig och servera med ett havresmul i stället, men vill du göra den i pajvariant tycker jag att du ska kolla in hos Maria
Jag älskar citron i desserter och vad är inte godare än en len citron och mascarponecrème, tillsammans med nötiga havresmuloroch luftig italiensk maräng
Numera går jag med en liten påse i fickan när jag tar en promenad och plockar med mig lite blåbär hem (och hoppas springa på en kantarell men det gör jag inte)
Smält ihop smör, socker och kanel i en kastrull och pensla äpplena med det. Nu börjar dom svenska äpplena komma ut i butikerna och då blir man bara sugen på att göra äpplepaj/kaka
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.