Halvera aubergine och gröp ur fruktköttet. Fyll aubergine med quornfärsröran och toppa med riven ost. Gratineradaubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine. Gratineradaubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine 1/2 gul lök
ugnsgratineradeauberginer. Dela auberginerna på längden och skåra fruktköttet. Gratineradeauberginer (ca 4 port) Du behöver. 2 stora auberginer 2 msk olivolja 1 gul lök 250 g nötfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk soja 1/2 dl vitt vin 3 msk vetemjöl 3 dl mjölk salt,peppar 1 dl riven vällagrad ost Gör såhär. Stek auberginerna i ugnen tills de är riktigt mjuka, ca 30-40 min. 2 stora auberginer
Dela auberginen på längden och gröp försiktigt ur och hacka fruktköttet. Lägg aubergineskalen i en smord ugnsfast form och häll i hälften av fyllningen
Goda gratineradeaubergine som vid medelhavet. Dela på auberginerna. Hacka ihop aubergineköttet. 4 auberginer. Servera med t ex med tomatsås 4 auberginer 1 gul lök
Monkan däremot, hon gör en ostgratineradaubergine som är supergod och saknar vetemjöl. Aubergine. Jag tror jag kan utnämna auberginen till världens godaste grönsak
Ett par skivor aubergine, lite rådjursfärs och en näve riven ost. För när mild och mjuk aubergine möter kryddig färs, så uppstår en liten glädje i munnen
Hacka köttet från auberginen, löken och vitlöken, stek glansigt i olivolja, ställ åt sidan. Fördela färsen i aubergineskalen, (hit går bra att förbereda)
Ikväll har jag lagat mat åt mig och mannen och det blev köttfärsfylld och gratineradaubergine. Fräs nötfärsen tillsammans med fruktköttet av auberginerna
) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Hejsan hoppsan. Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Jag är på språng till jobbet så denna form har jag precis tagit ur ugnen och den får övriga familjen njuta av senare ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.