Gratinerad bakpotatis och olika fyllningar
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stora bakpotatisar
  • flingsalt
  • 1 msk svenskt smör
  • 1/2 dl mjölk, varm
  •  
  • Fyllning med ost
  • 2 dl riven Svecia
  • 2 msk hackad sticklök
  • salt och svartpeppar från kvarn
  •  
  • Fyllning med lax
  • 100 g rökt lax, hackad
  • 1 msk kapris, grovt hackad
  • 2 soltorkade tomater i olja,
  • hackade
  • 1 msk strimlad purjolök
  • lite finriven citron
  •  
  • Fyllning med svamp
  • 2 dl brynt blandsvamp
  • 2 msk gräslök
  • 100 g rökt skinka
  • 1 msk grovkornig cidersenap
  • 2 msk hackade färska örter, t.ex.
  • bladpersilja, timjan och salvia
  •  
  • Fyllning med ansjovis
  • 8 ansjovisfiléer
  • 2 msk hackad rödlök
  • 1 dl tärnat äpple
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • 1 msk hackad dill
  • Blanda ihop ingredienserna till fyllningen och blanda ner i potatiscrèmen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.