Jag vet inte hur det är med er men jag är lite less på broccoli. Smaka av med salt & peppar. ). Det äter vi mycket här hemma för det är så enkelt, snabbt och gott
Det sista, att skiva köttet och reda såsen, fixades precis innan servering medan moset gratinerades. Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismosmed gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost
Blanda grädde med ketchup och häll över korven. Ugnsstekt falukorv. Potatismos. Häll av vattnet och mosa potatisen med hjälp av en potatisstöt eller elvisp
Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorv och potatismos. Det var inte den vackraste och bästa kvaliteten, men det funkade och det var så gott medpotatismos
lite matfett till att smöra formen med. Jag läser ganska många amerikanska matbloggar och har märkt att gratinerat potatismos verkar vara ett ganska vanligt tillbehör där borta
Mosa den, gärna med el-visp. Rör i äggulorna och smaka av med salt och peppar. Fördela potatismoset i 4 smorda eldfasta formar och gratinera moset mitt i ugnen tills det har fått lite färg
När jag sa till Oskar att jag var sugen på ugnsgratineradfalukorvmedpotatismos till middag häromdagen såg han inte jätteglad ut och frågade om vi inte kunde laga något annat av falurkoven istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.