Gratinerad kalvkotlett och gräddig ostsufflé m.m.
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kalvkotletter
  • Smör till stekning
  • Salt
  • Peppar 
  • Sås
  • 3 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 dl sparrisspad
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl smakrik och lagrad ost
  • riven (typ schweizerost)
  • 3 msk majonnäs
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 2 äggvitor
  •    
  • Tillbehör och garnering
  • 1 burk vit sparris
  • 4 tomater
  • små och jämna
  • Frysta ärtor
  • Smör
  • Vitlökssalt 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.