Idag blir det kycklingförslag. Här hemma äter vi ganska mycket kyckling då det är ett protein som dels går hem hos alla i familjen, stora som små, och dels för att variationsmöjligheterna på pippin är mer eller mindre oändliga
Kyckling i brieostsås med curryråris. Kyckling i brieostsås3små kycklingfiléer 2 fingrar purjo1röd paprika350 gram creme freshEn fjärdedel brieostSkiva kyckling i kuber, stek ihop med hackad purjolök och paprika, krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och grillkrydda samt dragon. 3små kycklingfiléer
Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Bryn kycklingen i smör i en stor gryta på medelvärme. Så här gör du 25 minuter Skär kycklingfiléerna i bitar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1946 600 g kyckling
Kyckling och baconbiffar med currysås. Mixa kyckling och bacon ( om du inte kan mixa så hacka fint och smått) hacka löken och vitlöken smått, krydda med lite vitpeppar (ej salt
Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Bred paprikasåsen över kycklingen och gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter. 4 st kycklingfiléer
Putsa och skär kycklingen i små bitar. Stek kyckling och bacon i en stekpanna med lite olja. Varva vit sås, lasagneplattor, kyckling och bacon, smulad fetaost och tomatsås
Här kommer det utlovade receptet på kyckling i ugn, en dag för sent. krydda kyckllingfiléerna, jag använde salt, vitpeppar, kycklingkrydda och paprikapulver, och lägg dem i en ugnssäker form
Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.