1 dl
grädde, 1 dl crème fraïche, 1-2 tsk dijonsenap och 1-2 vitlöksklyftor blandas ihop. Häll såsen över kycklingen. Riv ost ovanpå det hela (jag tog Parmesan). In i ugnen 200 grader ca 30 minuter Ät och njut.
4 4 portioner ris 600 g kycklingfilé 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja 3 dl hönsbuljong (vatten + buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 msk dijonsenap salt och peppar majsstärkelse 1 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås med chili och oregano. Skär kycklingen i grova bitar. Detta är en väldigt enkel rätt att tillaga ochmed ingredienser som bidrar till en härlig kombination av smaker
//Malin Kycklingmeddijonsenapoch dragon. Salta och peppra kycklingfiléerna, bryn i smör. Pensla filéerna med soja och låt steka ytterligare någon minut
Blanda i kycklingbitarnaoch krydda med salt och peppar. Späd med mjölk och koka upp under omrörning. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingenoch skär det i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.