Fisk är jag däremot tveksam till om detta passar till. Färsbiffar som jag gör ofta och gärna fylldes den här gången med Café De Parissmör som jag köpte färdig i en sån där rund förpackning där man trycker upp smörrullen från botten
Nedan får du ett recept på en god laxfilémed soltorkade tomater, basilika ochfetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Tillsätt tomatpurén och låt den steka med en stund under omröring. Matfett till att smörja formen med. (Den går att göra i förväg och förvara i frysen tills den ska användas)
Servera med lite olivolja för smaksättning till de grillade grönsakerna. Öppna fetaostförpackningarnaoch lägg osten med den kryddade sidan upp i folietrågen
Dela Potatis i mindre bitar och koka nästan klara. Till 2 personer 400g Potatis 250 g förkokta färska rödbetor 300 g Lax 35 g Fetaost Kall sås Turkisk yoghurt Dill Honung Salt & Peppar Gräslök Citron och Lime 1
Stek löken mjuk och krydda med paprikan ochtillsätt grytan. Serveras med risUgnsrostade grönsakerGrönsakerna ska skalas och delas i bitar det tar en liten stund men blir så gott
Jag fick utmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igång direkt, resultatet vart två tillbehör en krämig sås och krispiga chips som serverades till en läckert grillad lax
Rör ihop tomatsåsen och bred den över bottnarna, sedan lammfärsen och sist grönsaker. Strö över lite oregano och basilika efter smak, och toppa medmozzarella
Detta avnjöt vi sedan med kidneybönor och en bit försiktigt och långsamt tillagad torskrygg med en skvätt citronolja på, en explosion av färger och smaker minst sagt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.