Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
Gör ett gott potatismos och spritsa ut det (se bild). Lägg fisken i en ugnsfast form, skär skåror i fisken och lägg i gorgonzola, häll vinet över fisken samt pressa citron över, salta
Skär upp eller stansa ut rundlar (puckar) med ett mått och lägg upp på tallrikar medlaxrosor. Mosa potatis och pals-ternacka lite slarvigt med en ballongvisp
Lägg upp laxenoch krydda med rivet citronskal, svartpeppar, chili och dill. Vispa ihop äggulor med vatten och värm under omrörning, antingen i vattenbad eller på platta med låg värme tills den börjar tjockna
I lördags åt vi skink-inlindad laxmed tagliatelle och spenat. Laxfilé. Det var en riktigt het sommardag och lusten att laga mat var nästan obefintlig så vi gjorde en snabblagad, men ändå riktigt god helgmat
Jag varvade mina pannkakor med en Srirachamajonäs, och toppade allt medkallröktlaxoch avokado. Lite kokt quinoa, lite pumpapuré, lite vårlök var som fanns, men med hjälp av ett ägg och lite mjöl blev det till en perfekt pannkakssmet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.