Till det så tar jag mina tillskott – omega 3, vitamin D, CLA. //I always start my mornings with my favorite breakfast – 1 dl oatmeal, 1 proteinshake, 1 egg, Clean drink and my supplements (Omega 3, Vitamin D and CLA) 1 dl gröt
Jag köpte en Kindle-bok, en bok man laddar ner till en app i mobilen, som bara handlar om Crock-Pot-recept, ”Paleo Slow Cooking” av Robb Wolfs svägerska Chrissy Gower, och nu när jag springer till jobbet ibland, och kommer hem sent andra dagar, så här Crock-potten räddaren i nöden
Här handlar det om fina råvaror och inte en endas lite tillsats. Det var en riktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
Goda utan så mycket salt, för saltgurka är inte min favorit. När gurkplantorna ger så mycket skörd att man inte hinner äta upp allt letar jag fram några gamla recept från förr i tiden
Men nu kurrar min mage på bra här så dags att göra mat, tur det går fort. Jag tror att jag åt denna lunch förra veckan och jag kommer göra nått liknande idag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Jag började med att spackla mina tårtor med grädde. Frys gärna överdelen en liten stund innan så håller kanterna bättre och smular inte när du skall spackla så får du skarpa och fina kanter
Bullarna tar ca 20 min att göra och blev faktiskt väldigt goda. Grädda i ugnen i 10-15 min. Många tycker vi nog om att äta nygräddade bullar på morgonen, men likt mig är många inte alltid så sugna på att stå och baka och vänta på jäsning under en lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.