Gravade lammspett förlänger sommaren
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g lammentrecôte
  • 10 lammkorvar
  • 5 dl vatten
  • 2 msk salt
  • salt
  • 2 msk socker
  • och
  • av
  • 4 msk finhackad rosmarin
  • 4 krossade vitlöksklyftor
  • vitlök
  • 20 träspett Getostkräm
  • 180 g getost
  • 1 dl crème fraich
  • citron
  • 1 Skär getosten i små bitar och mixa med crème fraich.
  • 2 Smaka av med salt och citron.
  • 99 kr på systembolaget.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.