salt & pepper / salt & peppar. Boil the peas. I don’t know if any of you remember, but (almost 2 years…) a while ago I posted a recipe of mashed peas. 200 g frozen greenpeas / 200 g frysta gröna ärtor. 1 plant of fresh mint / 1 kruka färsk mynta
Add greenpeas, vegetable stock cube, and hot, boiled water, just so much to cover greenpeas. When the peas are cooked thru, but not overcooked, add one teaspoon smoked paprika and stir
Något helt annat som hon fick provsmaka idag var avokadohummus. Och jag älskar hummus. Vera provsmakade hummusen men föredrog att äta sina grönsaker utan röran
And in the freezer I found a packet of frozen edamame beans. Since that day I have perfected it with a little mint, alfalfa sprouts and a blood orange dressing
Hummus är en nyttig kikärtsdippa som passar att ätas till det mesta och är enkel att göra. Detta recept ger dig den perfekta hummusen, sådär härligt krämig och riktigt god
Det finns hummus och så finns det perfekt hummus. När man lyckas få till hummusen sådär sammetslen och krämig, ja då har man sig en underbar dippa att njuta av
Jag älskar hummus. Hummus funkar ju att smaksätta på massor av olika sätt men jag gillar denna rätt klassiska variant med vitlök, sesamolja, citron och chili allra bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.