Recept. Servera den grekiska kycklingen med grönsaksgryn och tzatziki. Blanda ihop oregano, paprikapulver, salt, peppar och rivet citronskal på en tallrik
Recept. Servera den grekiska kycklingen med grönsaksgryn och tzatziki. Blanda ihop oregano, paprikapulver, salt, peppar och rivet citronskal på en tallrik
Tomat- och Mozzarellafylld kycklingfilé. Har varit ganska skönt att laga "sina egna" recept ett tag, tror att man får göra så och varva lite med matkassarna emellanåt för att inte känna sig så låst
Kom hem igår efter jobbresan och var superhungrig. Som vanligt när Maken och Sonen varit hemma själva så finns det ett överflöd av urdruckna oboyglas och en tom kyl att vänta i köket
Grekisk kyckling med fetaost, squash och potatis. Det är verkligen ingen höjdare att åka på förkylning, hosta och feber, när det redan ute är kvalmigare än kvalmigast och det finns inte tillstymmelse till frisk härlig luft
För ett tag sedan ville Z ha soppa, i ren Kung Fu Panda-anda Så fick det bli. Jag gjorde i ordning en japansk nudelsoppa med kyckling samt grönsaker och rotsaker med kål för att göra den mer matig
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Räddningen blev att söka inspiration i några av de kokböcker som permanent bor i sommarstugan, och detta härliga recept hittade jag i Nigellas bok Sommarmat
Häll i kokosmjölk och soja. Men jag tror faktiskt att jag aldrig har lagt upp något recept på det här. Låt puttra en stund, smaka av och se till att kycklingen är genomgjord
smör- och rapsolja till stekning. Bryn kycklingfiléerna i smör- & rapsolja till de fått färg. Riv över limeskal, en pressad vitlöksklyfta och saften från limen över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.