Grekisk matvetesallad med karamelliserade tomater, fetaost och oliver
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 2 1/2 dl matvete
  • 1 ask körsbärstomater
  • 2 tsk socker
  • 1 krm salt
  • 1/2 fänkål Olivolja
  • 1/4 gurka 1 dl gräddfil
  • 1 vitlöksklyfta 1 krm salt
  • 3/4 gurka 1/2 rödlök 1/2 burk kalamataoliver (290 gr)
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 2 tsk olivolja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/4 knippe bladpersilja
  • 100 gr fetaost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.