11 medelstor finhackad gul lök. 1500 blandfärs 1 burk färdig tomatsås/pastasås 400-500 g 2-3 dl vatten 2 msk koncentrerad kycklingfond 2-3 msk pressad citron ½ dl ströbröd ½ dl mjölk 2 ägg 1 medelstor finhackad gul lök 2 tsk salt 2 krm peppar Ca 300 g pastaKoka upp tomatsås, vatten, kycklingfond och citronjuice
Micke är mer svårflirtad med fisk och väldigt känslig kring fisksmak, torrhet osv osv. men där är något med vanlig vardagsfisk som han inte är så förtjust i
Krydda med salt och peppar. Glöm inte att matsortera rester från grönsakerna och citron samt apelsin för en mer hållbar matlagning, och njut av din krämiga laxrätt
Fräs köttet, löken och vitlöken med oljan. Rör Yoghurten i stuvningen, smaka av med salt och ev. Servera omedelbartmed en fräsch sallad och nybakat bröd
Blanda alltsammans med färsen i en skål och tillsätt ägg, salt och peppar. Låt såsen koka ner på låg värme några minuter så att den får en krämig konsistens och kokar in i köttbullarna
Blanda alltsammans med färsen i en skål och tillsätt ägg, salt och peppar. Låt såsen koka ner på låg värme några minuter så att den får en krämig konsistens och kokar in i köttbullarna
Jag hade massor med färsk basilika så det vara bara att börja komponera ihop nåt smarrigt med kyckling som huvudprotein sen lite vin och citron på det så kan det inte gå fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.