Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rostade rotfrukter. Skala rotfrukterna och skär dem i mindre bitar. Lägg på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
I helgen grillade vi goda kycklingklubbor. För att vara helt säkra på att kycklingklubborna skulle bli genomstekta hade vi dem först en stund i ugnen innan de lades på grillen
Först marinerade vi kycklingklubborna i bland annat lime, chili och ingefära över natten, ett otroligt enkelt knep för att de ska bli saftigare och mer smakrika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.