Vanligtvis är jag inte så förtjust i söta marmelader osv men den här kombinationen blev riktigt bra, plommonens syrlighet balanserades fint av kanelen och vaniljen, utan att bli “för mycket”
Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Man tager vad man haver. och ibland lyckas man bättre än andra gånger. Här i Spanien har jag inte samma utbud av ingredienser eller köksgrejer som hemma men det ger mig en extra kick att tänka ut nya saker att använda
Då är det nämligen absolut inte krångligt alls utan snarare mycket enkelt. Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta
Om du köper skinkan färdigkokt – satsa då på en svensk julskinka och gör din egen griljering. Att få griljeringen att fastna på skinkan kan vara knepigt men det finns en smart lösning
Min superdupergoda lunch idag. Bakad sötpotatis med stekt laxfilé och guacamole. Låter som världens lyxlunch för oss studenter, och visst, det är väl kanske inte det billigaste alternativet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.