Vad sägs om att grädda lite pitabröd pågrillen. Följ receptet och resultatet blir mjuka fina, goda pitabröd som kan fyllas med grillat och diverse goda tillbehör
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre
På sommaren grillar vi ofta fisk i foliepaket och nu senast gjorde vi också potatispaket till. Nu håller vi tummarna för att det ska bli grillväder till helgen
Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Pyttipanna på stekhällen. Salt & peppar (ska du bjuda småttingar är det bättre att ställa fram detta på bordet i efterhand)
När du nästan grillat klart det övriga köttet eller fisken lägger du på potatisarna, först med den kupiga sidan neråt ett tag men sedan med snittytan neråt
Tänd grillen, grilla köttet runt om och pensla glaze under tiden, tills du har en fin, knaprig yta. Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar
Låt gärna lammkotletterna ligga och gotta sig i marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem pågrillen så blir de härligt möra och smakrika
aluminiumfolie för ugn och grill. Lägg en liten klick smör på varje och bred ut den slarvigt. Grädda pajerna under lock pågrillen tills degen har fin färg, 15–20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.