Lägg först upp breasolan på varje tallrik, fortsätt med den grillade frukten och toppa med salladen. Blanda den färdiga dressingen med ruccolasalladen på ett luftigt sätt
Nu är det bara kvalitetskorv med hög kötthalt som hamnar på mitt bord och inte särskilt ofta. Sen jag gick över till mat med mindre kolhydrater och mer fett, så har min smak för korven ändrats rejält
Denna chutneyn åt vi till grillat fläskkött, potatismos och lite grillade gröönsaker men då var kameran inte med *ler* jättegott var det, lillkillen var förvånad över att man inte behövde nån mer sås
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Den främsta anledningen till att det tog sådan tid var nog att jag skrivit handlingslistan på tre olika papper och sprang sedan som en tok fram och tillbaka i butiken med mina listor
Salta gösen på köttsidan och pensla den med olja på skinnsidan. sallad på räkor, avokado och rucola. Blanda alltsammans (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar) med honung och koriander
Vi grillar ofta, och vi köper ofta baguetter. Ibland får Diesel mata ankorna (änderna) i hamnen, men ibland gör vi ströbröd och ibland gör vi krutonger
När du fått bra glöd grilla så du får färg runt om revbenen, pensla marinad när du vänder. Potatisen lägger du på en plåt med lite olja och stoppar in i ugnen efter du lyft på grillocket första gången
Lägg upp på en bädd av rucola och mangoldskott och servera med baguette. Servera med rucolasås och sallad Caprese – tomat- och mozzarellasallad med basilika och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.