Där serverar hon den tillsammans med lövbiff men här valde jag tonfisk i stället. Receptet på denna goda varma sallad hittade jag i Leilas nya kokbok "The fresh foodie"
Igår när vi åt grekisk mat på sjukhuset så fick vi medvarma grönsaker istället för pommes frites och det var så gott så det blev en variant på det idag till köttet
Lägg sparrisen på grillen, men inte i mitten där det är som varmast, utan gärna lite vid sidan av. Vispa crème fraiche med elvisp eller i matberedare tills den är fluffig
Plocka ur fiskköttet ur den grilladeabborren, lämna bara skinn och ben kvar. De allra flesta som kommenterat i olika forum är eniga med mig om att frukt kan ingå som smaksättning och krydda i maten
Blanda den varma och grillade fänkålen med den hyvlade och marinerade fänkålen innan servering. Pensla abborrenmed olivolja på båda sidor och krydda med salt och peppar på köttsidan
Blanda samman några matskedar olivolja med lika mycket soja, det penslar du över dina spett strax före det läggs över grillen och under grillandet penslar du nu som då dina spett
Ta upp dem ur det kalla vattnet ganska fort och servera direkt medan de är varma. Inlägget Stekt abborremed bönor, brynt smör medgrillad citron och kapris publicerades ursprungligen på Delikatessboxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.