Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt medsmakav bacon, parmesan och gräslök
Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär ochsvartavinbär i både smakoch doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till den grillade fläsksidan
Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. Såååå god till allt möjligt, köttbullar och köttfärsbiffar, fläskfilé, grytor av allehanda slag, vegetariska rätter m m
Det har varit mycket med nya jobbet och en hel del runtresande till familj i början av sommaren. De här är faktiskt lite som en blandning avhavreflarnochhavrekakor
Glaserade revben medsmakavingefäraoch citronDu behöver. 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära, ca 4 cm. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäranoch vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. Av Malin BromanFotografDavid Back 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära,
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker ochingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.