Pressa ner vitklöken i smöret, smaka av med salt och peppar. Hacka lök, paprika och tomat fint. Lägg upp köttet på en tallrik och toppa med vitklökssmöret
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg med grön sparris. Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör. I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad
Servera de nygrillade kotletterna med en rejäl klick Café de Paris-smör och rostad färskpotatis. Glöm inte att matsortera resterna från citron och smörgåskrasse för en mer hållbar matlagning, och njut av din goda fläskkotlettmed kryddsmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.