Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Dela paprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Hacka lök. Fräs löken med nötkött. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche
Ytterfilé fylld med vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka. Idag blir det grillat, superkul med den nya grillen och så gott det blir
Vi åt dem med ugnsrostad potatis/grönsaker och grillad sparris. Fylldkycklingfilé. 4 utbankade kycklingfiléer(jag köpte Kronfågels minutfilé). 4 utbankade kycklingfiléer(jag köpte Kronfågels minutfilé)
3 kycklingfiléer. Hacka mozzarellan och salamin i mindre bitar, blanda ihop. Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll med mozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare
Nämligen kycklingfilè som jag fyllde med godsaker, virade bacon runt och stekte i ugnen. Kolla även in mitt andra recept på fylld kycklingfilè om tycker detta verkar gott
4 st kycklingfiléer. Bryn filéerna runt om i smör i stekpanna. Krydda med salt och peppar. Skär en skåra i varje filé och lägg i en skiva skinka, en klick färskost och några tomatklyftor
4 st kycklingfiléer. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med
) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofylldakycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.