Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Resultatet blev dessa grilladesötpotatismed en het och smakrik örtolja med chili. Dock rekommenderar jag inte saffransaioli då smakerna skär sig lite med myntan men en vanlig skulle nog passa perfekt
Servera högreven medsötpotatisen, ugnsbakade tomater och chiliailoi. och att man inte gör det oftare är svårt att förstå för det finns ju så mycket smak i tex högreven om man jämför med en vanlig "vanligae" biff
Till köttet blev det ugnsrostadsötpotatis och rödbetor. Då har vi ännu en härlig lördag framför oss. Man får nog passa på att njuta idag för det ska bli kallare i början av nästa vecka
Servera den rostadesötpotatisenmed den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.