Trä på fjälstret på korvhornet och kör igång medkorvstoppningen. ) Inspirerad av vår bloggträff och temat för den dagen så har Håkan gått och slipat på en idé till ny kryddning på en korv och idag såg den Indiska korven dagens ljus
Servera medgrillade grönsaker och aioli. Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg med grön sparris. Grillade limehalvor. När jag kikade ner i fiskdisken inför fredagsmiddagen så hade de ett bra erbjudande på färsk MSC-märkt torskrygg som var för bra att inte slå till på och då passade lösningen med fiskpaket utmärkt
Jag lagar sällan mat medkorv men grilladkorv på sommaren är nog ett av det bästa jag vet. Men om jag får välja så skulle jag vilja äta denna kombon av smaker på min grilladekorv varenda gång
Servera till en grilladkorvmed hög kötthalt. Bästa tillbehöret till den grilladekorven. Jag tycker mycket om att grilla korv på både vintern och sommaren när jag är ute i skogen, här en lättlagad räksallad att ta med som tillbehör till korven
Gnid in laxen med rub, och låt den marinera i rumstemperatur i 20 minuter eller i kylskåp över natten. 1Servera den nygrillade laxen och potatisen med chilimajo och salsa
Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Servera med bulgur och toppa med persilja. Häll av bönorna. Fräs bönor, broccoli, paprika i smör-&rapsolja ca 3 min i stekpanna. 1 burk blandade bönor à 400 g. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche grillade grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.