Går även bra med torkade. Mortla och blanda samtliga pepparsorter och chiliflakes, gnid in kycklingen. Klyv kycklingen över bröstbenet men inte rakt igenom
Blanda ihop alla ingredienser till marinaden utan salt och peppar i en skål som rymmer all kyckling. Tomat- och fetaostsallad, inte så svårt, skär upp tomater och fetaost, blanda med en god olivolja, krydda med oregano, salt och peppar
Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Krydda den med dina favoritkryddor, fyll den med färska örter, lök och citron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
Vispa ihop ägg och créme fraiche, tillsätt en halv kruka hackad basilika, örtsalt och peppar. Fyll pajskalet medkycklingkött, smulad fetaost, oliver och delade körsbärstomater
Under tiden finfördela (strimla) kycklingen. 2-3 portioner1 färdiggrilladkycklingJordnötssås2 dl kokosmjölk1-2 dl vispgrädde4 msk jordnötssmör1 tsk sambal oelek1 tsk citronsaft1 tsk saltGör så härLägg i lite smör i pannan och smält det. Ganska svag värme 3-4 på en skala till 12. Lägg i kycklingen i såsen och i 10 minuter. 1 färdiggrilladkyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.