Skär ett snitt i varje kycklingfilé så en lucka skapas. Preparar la salsa de tomate. Tapar con la salsa de tomate y hornear a 220 grados unos 20-25 minutos
Skär ett snitt i varje kycklingfilé så en lucka skapas. Preparar la salsa de tomate. Tapar con la salsa de tomate y hornear a 220 grados unos 20-25 minutos
Recept på salsan hittar ni HÄR. Igår grillade vi kycklingfilé. Grilla sedan kycklingen över glöd tills den fått fin färg runtom och är helt genomgrillad
) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Vad grillade ni då. marinerad kycklingfilé med en god Tabbouleh och lite Raita. 4-6 kycklingfiléer (här har jag använt tunt skivad minutfilé), 1 påse färdig kycklingmarinad. 4-6 kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.