Servera medgrillade grönsaker och aioli. Lägg laxbitarna i en plastpåse och häll över marinaden. Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissalladmed alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Pensla laxfilénmed olja och ringla över lite limesaft. laxfilé. Krydda med salt och peppar. Börja med att röra samman alla ingredienserna till limesmöret
Grillen går för fullt och igår kväll grillade jag en stor laxbit på grillen med indirekt grillning. Jag började med att grida in laxenmed olivolja, rev över lite citronskal, pressade ut citronsaft över den, strösslade över lite hackad dill, salt och peppar
Salta och vitpeppra laxbitarna på båda sidor och låt dra en stund. Lax är aldrig fel. Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanlig lördagseftermiddag
-) Grilladoch kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus. Helt galet hur grillad fisk kan få så fin färg och smaka så gott
Vi serverade med revbensspjäll, ett gäng goda grillade korvar, variationer av senap och inlagd lök. Finriv vitlök och ingefära, blanda samman alla ingredienser och gnid in ribsen med marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.