Smaka av med salt och peppar. Pensla laxfiléerna med olivolja, krydda med örtsalt och citronpepparmix. Du behöver4 personer1 påse delikatess sparrispotatisOlivoljaFlingsaltFärsk timjan3 dl creme fraiche1 dl majonäs1 dl blandade örter, (persilja, timjan, basilika)3 vitlöksklyftor3 msk olivolja4 färska laxfiléerOlivoljaÖrtsaltCitronpepparmixGör såhärTvätta av potatisen, behåll skalet på
Låt stå kallt ett par timmar. Servera med sås, färsk potatis och grillade grönsaker. Grillade grönsaker. Börja med att röra samman ingredienserna till såsen
Låt stå kallt ett par timmar. Servera med sås, färsk potatis och grillade grönsaker. grillade grönsaker. Börja med att röra samman ingredienserna till såsen
Grillade grönsaker. Jag tycker det blir godast om man kryddar med hackade färska örter men torkade kryddor går utmärkt, detsamma gäller för den kallaörtsåsen
Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och. BBQ-sås med vitlök. Kall Bearnaisesås. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanlig lördagseftermiddag. Den kalla romsåsens styrka kan anpassas om man tycker att den är för kraftigt
Denna såsen smakar perfekt ihop med en grillad kött eller fiskbit men den smakar även kanon som tillbehör till en varmrökt lax eller som tillbehör på sillbuffén, eller varför inte bara att ha för att doppa den nykokta sommarpotatisen i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.