Grillad laxsida med tandoori krydda och mynta sås
Carpe Diem
Carpe Diem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g laxfile
  • 1 tsk salt
  • 2 msk tandoorikrydda
  • 1 mango mogen
  • 2 msk mango chutney
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk vatten
  • 1/2 lime, rivet skal
  • 1/2 msk farin socker
  • 1/4 röd chili
  • Gurka
  • 1/2 gurka
  • 2 msk små dillkvistar
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk pressad citron
  • 1 krm nymalen peppar
  • 2 mynta kvistar
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.