grillad kycklingfilé. Första gången jag lagade tabboulehoch absolut inte sista gången. När vi bodde i lägenhet blev det ju aldrig att grilla men nu när vi bor i hus och har stor gård så går det ju mycket bättre att lägga igång grillen
Utan valde att använda bulgurn och tomaten till tabbouleh istället. Alla tyckte det blev jättegott och själv tycker jag bulgurn och burktomaten höll hög kvalitet
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Även om det regnar och är mörkt och det inte lockar att gå ut och grilla så kan man alltid ta fram grillpannan på spisen inne
Maken är hemma och ordningen är återställd. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Servera med grillade grönsaker och aioli. Vi blir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år. Annika hade blivit symptomfri från sin fibromyalgi och jag blev väldigt inspirerad av hennes föreläsning
Grillade kycklingspett. Riv moroten och äpplet. Blanda majonnäs med creme fraiche och kryddor. Rosta solrosfrön och pumpafrön med olja och salt i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.