Grillad oxfilé med vinägerfläsk, morotspuré och grönpepparsky
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé, skuren i portionsbitar
  • 150 g halverade pilgrimsmusslor
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 300 g morötter, skurna i bitar
  • 25 g smör
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk vitpeppar
  • 5 dl vatten
  • 2 msk koncentrerad kalvfond
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 2 msk grönpeppar
  • 3 dl kraftigt rödvin
  • 0,5 msk majsena, för bruna såser
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk vitpeppar
  • 200 g rökt sidfläsk, skuret i 2x2 cm tärningar
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 0,5 dl ljus sirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.