Krydda rödingfiléernamed citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. rödingfiléer. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
Servera den grilladerödingenmedgrillade morötter, grillade citroner, lime aioli och dill. Grilladröding är enkelt och tacksamt då det är en fet fisk som tar åt sig av de goda grillsmakerna
Blanda och smaka av med salt och peppar. Snitta korvarna med en vass kniv på ett par ställen. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
Grilladröding. Skölj rödingfiléerna och låt rinna av på en skärbräda med skinnsidan nedåt. Koka upp en kastrull med vatten och ta sedan av från plattan
rödingfiléermed skinn. Dra ur benen från rödingfiléerna och låt filéerna marinera i citrusmarinaden. Blanda med de övriga ingredienserna och smaka av med salt
Blanda och smaka av med salt och peppar. Snitta korvarna med en vass kniv på ett par ställen. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.